1/5

DE WOUDRUKKERS!

5 Ras-muzikanten die met elkaar elke zaal plat spelen!!

We gaan terug naar het wilde Westfriesland (N-H), waar het allemaal begon...

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

 
Rock ‘n Loll is het motto! Feest in de tent!

Feest, scheurende (boeren)rock, meezingers of juist meebrullen met Bon Jovi en Abba? Het is muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar deze 'barre' mannen van houden en het publiek ook!! Elk optreden van De Woudrukkers is uniek. Ze spelen namelijk zonder setlist waardoor ze snel en alert in kunnen spelen op dát wat het publiek leuk vind.
Meezingen op George Baker en daarna Queen? Voor de Woudrukkers géén probleem. De Woudrukkers zijn gek van waar ze mee zijn opgegroeid: Feest in de tent dus!

Ze staan geen minuut stil, laten menig vrouwen hart op hol slaan en zetten met hun 'feest gebruis' elke tent op z’n kop!. Is het Pop? Rock? Feest? Het zijn De Woudrukkers!

 

De Woudrukkers zijn uitgegroeid één van landelijk bekendste Rock 'n Loll bands en eind 2019 hebben De Woudrukkers voor de tweede keer de 'PARTY AWARD' in ontvangst mogen nemen voor 'Populairste Partyband van Nederland!!'. U snapt het; De Woudrukkers gaan er voor! Dampende feesttenten in Groningen tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is te gek tijdens hun “Trektocht”!


Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, rukken De Woudrukkers opnieuw op met niemand minder dan trucker Henk Wijngaard! Samen met deze asfalt-rocker scheuren ze de versterkers open en slaat de vlam in de pijp!

Weet dus waar u aan begint.. Lijm het boerenbont van de buren maar vast; want het stampende en meezingende publiek zal met deze unieke en dampende combinatie compleet uit hun dak gaan!

 

DE WOUDRUKKERS KOMME D’R AN!
 

240912872_4038749009586309_2008144328804474034_n.jpg
robpaul.jpg