top of page

DE WOUDRUKKERS!

Ergens, diep verscholen in het (beruchte) Westfriese land (NH), ontstond er in een oude hooischuur een briljant idee. Vijf “barre mannen” staken hun muzikale hoofden bij elkaar. Zij vonden een unieke muzikale samenwerking. En daar, tussen de balen hooi en stro, ontstond de Rock & Loll Band De Woudrukkers! Vanaf dat moment zijn alle feesttenten, festivals, dorpsfeesten en kermissen nooit meer hetzelfde.

Feest, scheurende (boeren-)rock of meezingen met Abba en Bon Jovi? Het feest met de band gaat alle kanten op en is van ver vóór de 1e minuut tot lang nadat de laatste noot is gespeeld.
Het bier stroomt rijkelijk en het publiek gaat mee van de ene verbazing naar de andere. De band speelt een prachtige ballad gevolgd door de gekste kneiterhit. Van links naar rechts, van voor naar achter en van onder naar boven. Van Queen via George Baker naar de veleta. Het wordt, is en blijft één groot feest, de band, in hun kenmerkende rode pakken, is 1 met haar publiek.


Als je denkt dat het niet gekker kan? De mannen touren ook nog met good old trucker Henk Wijngaard(!) 

Springen in de feesttent?
Høken op het volksfeest?
Mee- zingen, -brullen en dansen op het dorpsplein?
Alles kan en mag. Rock & Loll!

 

Inmiddels heeft de band optredens gehad in o.a. de megatent van Zwarte Cross, Popweekend Schagen, Dicky Woodstock, het Mega Piraten Festijn, de voorprogramma's bij de shows van Normaal en in de feesttent op het weiland van neef Kees.

In 2019 ontving de band de award voor de “Populairste Partyband van Nederland”.

 

Ben jij er klaar voor? Dan maken we er een 'skoftig!' mooi feest van!

F511Ou2f.jpeg.jpg
Feest in de tent!
750px-bandfotoDeWoudrukkers2023.png
winnaar party award woudrukkers
bottom of page